• μυλοι αλεσης

Πάγκος εξυπηρέτησης για το τριπλό σιλό

μυλοι αλεσηςΈνα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα. Ένα τα τέλειο συμπλήρωμα για τους μύλους άλεσης, κατασκευασμένο και αυτό από ξύλο οξιάς για ομοιομορφία. Πρόκειται για μία κατασκευή που τοποθετείται κάτω από το τριπλό σιλό φύλαξης των σιτηρών και δέχεται μέσα του έναν από τους μύλους άλεσης. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε μία σταθερή ροή του κόκκου από κάποιον από τους τρεις θαλάμους του σιλό κατευθείαν μέσα στην χοάνη του μύλου άλεσης. Ένας δίσκος για την τοποθέτηση του δοχείου για το αλεύρι συμπληρώνει ιδανικά την κατασκευή. Ένας πολύ όμορφος και χρηστικός συνδυασμός που ταιριάζει στην κουζίνα και κάνει την άλεση μία διασκεδαστική, εύκολη, γρήγορη και “καθαρή” διαδικασία.

*Είναι σημαντικό να ελέγξετε τις διαστάσεις του μύλου άλεσης και του πάγκου εξυπηρέτησης για να δείτε αν χωράει ο συγκεκριμένος μύλος μέσα.
Τιμή: 300 €


Τεχνικά Χαρακτηριστικά

μυλοι αλεσης

Μύλοι άλεσης για καφέ

Οι μύλοι άλεσης είναι ιδανικοί και για την άλεση των κόκκων του καφέ από τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Χρησιμοποιείστε τους επαγγελματικούς ή οικιακούς μύλους Hawos για να αλέσετε τους κόκκους και να έχετε ανά πάσα στιγμή φρεσκοκομμένο καφέ. Είτε έχετε μαγαζί μαζικής εστίασης είτε αλέθετε τον καφέ στο σπίτι, οι μύλοι προσφέρονται για να κάνουν την δουλειά σας πιο γρήγορα, πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά. Οι μυλόπετρες που χρησιμοποιούνται δεν παράγουν την παραμικρή θερμότητα με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να έχει όλα τις θρεπτικές ουσίες και τα αρώματα του, κάνοντας τον καφέ πιο αρωματικό και απολαυστικό από ποτέ. Όλοι οι μύλοι διαθέτουν και μοχλό ρύθμισης της λεπτότητας του τελικού προϊόντος ώστε να είμαστε σίγουροι ότι ο αλεσμένος καφές μας ικανοποιεί από όλες τις απόψεις: λεπτοκομμένος ή χοντροκομμένος.
Ιδανικό για την άλεση και κοπή καφέ espresso αλλά και φίλτρου στην καφετέρια, στα καφεκοπτεία, στο αρτοποιείο, στο ξενοδοχείο, σε όλα γενικά τα καταστήματα μαζικής εστίασης αλλά στο σπίτι.
Η εμφάνισή τους συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο και ταιριάζει σχεδόν σε κάθε επαγγελματικό χώρο αλλά και σε κάθε σπίτι. Αγοράζοντας έναν μύλο Hawos δεν παίρνετε απλά ένα εργαλείο δουλειάς αλλά και ένα μηχάνημα που ομορφαίνει τον χώρο σας. Απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και παραδίδονται με 2 έτη εγγύηση και τουλάχιστον 10 έτη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε και να δοκιμάσετε τους μύλους μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Τηλ: 211 70 58 321

Φαξ: 211 74 06 171

E-mail: info@axiatech.gr

Μύλοι Άλεσης

Δείτε τα διαθέσιμα μοντέλα:
MolereEasy
NovumBilly 100
Billy 200Mill 1
Mill 2Oktagon 1
Oktagon 2Queen 1
Queen 2Faribon 600

Με την εγγύηση της Hawos !

Η εταιρεία Hawos ειδικεύεται στην κατασκευή μύλων άλεσης για οικιακή χρήση από το 1977.