• μυλοι αλεσης

Δοχείο βλάστησης σπόρων

μυλοι αλεσηςΘέλετε να έχετε φρέσκα και τραγανά φύτρα κάθε μέρα; Τότε θα πρέπει να αποκτήσετε τα πήλινα δοχεία βλάστησης σπόρων. Οι σπόροι βρίσκονται σε ένα σκοτεινό και υγρό περιβάλλον παρόμοιο με αυτό που υπάρχει στο χώμα του κήπου. Ο ψημένος πηλός, από τον οποίο είναι κατασκευασμένα τα δοχεία, μπορεί να απορροφήσει έως και 10% του βάρους του σε νερό, το οποίο στη συνέχεια περνά προς τους σπόρους. Καθώς τα ένζυμα που περιέχονται στο σπόρο ενεργοποιούνται, τα θρεπτικά συστατικά πολλαπλασιάζουν ακριβώς όπως κάνουν στη φύση. Βιταμίνες, ένζυμα, πρωτεΐνες, και υδατάνθρακες περιέχονται στη μέγιστη ποσότητα, όταν οι σπόροι αρχίζουν να φυτρώνουν. Αντιγράφουμε την φύση για να έχουμε και να μαζεύουμε φρέσκα φύτρα κάθε μέρα.

Δοχείο Toni (αποτελείται από 4 δοχεία, ένα καπάκι και ένα πιάτο βάσης): Τιμή: 60 €

Δοχείο Clay (αποτελείται από 4 δοχεία, ένα καπάκι και ένα πιάτο βάσης): Τιμή: 70 €


Τεχνικά Χαρακτηριστικά

μυλοι αλεσης

Φωτογραφία Δοχείου

Invalid Displayed Gallery


Διαδικασία Βλάστησης:

Σπορά και τη συγκομιδή, ταυτόχρονα, κάθε μέρα; Κανένα πρόβλημα! Οι δύο προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται είναι επαρκή υγρασία και σωστή θερμοκρασία. Βάλτε το είδος των σπόρων που θέλετε στο χαμηλότερο πιάτο (μην το παρακάνετε. Το λιγότερο σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερο), νερό καθημερινά και στη συνέχεια μετακινείτε με την σειρά τα πιάτα κυκλικά. Ο πλήρης κύκλος διαρκεί τέσσερις ημέρες, ακριβώς το χρόνο που χρειάζονται οι φύτρες για βέλτιστη ανάπτυξη. Γίνεται η συγκομιδή του πάνω πιάτου και στη συνέχεια καθαρίζεται. Νέοι σπόροι προστίθενται και το πιάτο τοποθετείται στη συνέχεια στο κάτω μέρος (τελευταίο πιάτο). Την επόμενη μέρα, το καινούργιο πιάτο που έχει βρεθεί πάνω-πάνω συλλέγεται, καθαρίζεται, γεμίζει με φρέσκους σπόρους, και επανατοποθετείται στο κάτω μέρος της στοίβας. Κάθε μέρα το πιάτο ανεβαίνει ένα στάδιο στην στοίβα και τη στιγμή που η τέταρτη μέρα έχει φτάσει τα φύτρα είναι έτοιμα για συγκομιδή. Ο σωστός τρόπος για το πότισμα των νεαρών βλαστών περιγράφεται στις οδηγίες που παρέχονται. Διαφορετικά είδη σπόρων: κάθε σπόρος έχει το δικό του μυστικό για την σωστή βλάστηση. Το φασόλι για παράδειγμα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, ο σπόρος για ρεβίθια θέλει αρκετό νερό για να φουσκώσουν, ενώ η φύτρα alfalfa θέλει να μείνει λίγο παραπάνω στο φως πριν την συγκομιδή της. Για την πιο σωστή λειτουργία των δοχείων και για να μπορεί να γίνεται η συγκομιδή κάθε μέρα, προτείνουμε την αγορά τεσσάρων δοχείων.

Μύλοι άλεσης για καφέ

Οι μύλοι άλεσης είναι ιδανικοί και για την άλεση των κόκκων του καφέ από τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Χρησιμοποιείστε τους επαγγελματικούς ή οικιακούς μύλους Hawos για να αλέσετε τους κόκκους και να έχετε ανά πάσα στιγμή φρεσκοκομμένο καφέ. Είτε έχετε μαγαζί μαζικής εστίασης είτε αλέθετε τον καφέ στο σπίτι, οι μύλοι προσφέρονται για να κάνουν την δουλειά σας πιο γρήγορα, πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά. Οι μυλόπετρες που χρησιμοποιούνται δεν παράγουν την παραμικρή θερμότητα με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να έχει όλα τις θρεπτικές ουσίες και τα αρώματα του, κάνοντας τον καφέ πιο αρωματικό και απολαυστικό από ποτέ. Όλοι οι μύλοι διαθέτουν και μοχλό ρύθμισης της λεπτότητας του τελικού προϊόντος ώστε να είμαστε σίγουροι ότι ο αλεσμένος καφές μας ικανοποιεί από όλες τις απόψεις: λεπτοκομμένος ή χοντροκομμένος.
Ιδανικό για την άλεση και κοπή καφέ espresso αλλά και φίλτρου στην καφετέρια, στα καφεκοπτεία, στο αρτοποιείο, στο ξενοδοχείο, σε όλα γενικά τα καταστήματα μαζικής εστίασης αλλά στο σπίτι.
Η εμφάνισή τους συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο και ταιριάζει σχεδόν σε κάθε επαγγελματικό χώρο αλλά και σε κάθε σπίτι. Αγοράζοντας έναν μύλο Hawos δεν παίρνετε απλά ένα εργαλείο δουλειάς αλλά και ένα μηχάνημα που ομορφαίνει τον χώρο σας. Απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και παραδίδονται με 2 έτη εγγύηση και τουλάχιστον 10 έτη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε και να δοκιμάσετε τους μύλους μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Τηλ: 211 70 58 321

Φαξ: 211 74 06 171

E-mail: info@axiatech.gr

Μύλοι Άλεσης

Δείτε τα διαθέσιμα μοντέλα:
MolereEasy
NovumBilly 100
Billy 200Mill 1
Mill 2Oktagon 1
Oktagon 2Queen 1
Queen 2Faribon 600

Με την εγγύηση της Hawos !

Η εταιρεία Hawos ειδικεύεται στην κατασκευή μύλων άλεσης για οικιακή χρήση από το 1977.