• μυλοι αλεσης

Faribon 600

μυλοι αλεσηςΟ Faribon 600 είναι ένας μύλος άλεσης, ιδανικός για τον επαγγελματία αλλά και για τον ιδιώτη. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι διαθέτει δύο εξόδους και με μόνο ένα πέρασμα ξεχωρίζει αυτόματα το πίτουρο από το αλεύρι, αποκτώντας έτσι ένα έτοιμο προς χρήση προϊόν που διατηρεί πλήρως όλα τα θρεπτικά συστατικά. Ο μύλος είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτει ένα ζεύγος από ατσαλένια μαχαίρια με ρυθμιζόμενη την μεταξύ τους απόσταση. Το χαρακτηριστικό αυτό σε συνδυασμό με τα εναλλάξιμα κόσκινα, με τα οποία είναι εξοπλισμένη η συσκευή, μας επιτρέπει να πάρουμε οποιοδήποτε μέγεθος σιτηρού επιθυμούμε. Διαθέτει μονοφασικό κινητήρα 3HP, 2.2KW, με δυνατότητα παραγωγής από 25 μέχρι 40kg/h. Με τον Faribon 600 μπορείτε να αλέσετε: σκληρό σιτάρι, κριθάρι, σιτάρι, ρύζι, καλαμπόκι, κόκκους καφέ, δημητριακά, σιτάρι ζέας, κινόα και πολλά άλλα. Όσοι ακολουθούν μια υγιεινή και φυσική διατροφή γνωρίζουν επίσης τη βιολογική αξία της κατανάλωσης δημητριακών πλούσιων σε βιταμίνες, μέταλλα, ίνες και λιπαρά οξέα. Υιοθετήστε και εσείς ένα υγιεινό τρόπο ζωής χρησιμοποιώντας τον Faribon 600.

Τιμή: Επικοινωνήστε μαζί μας!


Δείτε το βίντεο με τον μύλο άλεσης Faribon 600

 

Μύλοι άλεσης για καφέ

Οι μύλοι άλεσης είναι ιδανικοί και για την άλεση των κόκκων του καφέ από τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Χρησιμοποιείστε τους επαγγελματικούς ή οικιακούς μύλους Hawos για να αλέσετε τους κόκκους και να έχετε ανά πάσα στιγμή φρεσκοκομμένο καφέ. Είτε έχετε μαγαζί μαζικής εστίασης είτε αλέθετε τον καφέ στο σπίτι, οι μύλοι προσφέρονται για να κάνουν την δουλειά σας πιο γρήγορα, πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά. Οι μυλόπετρες που χρησιμοποιούνται δεν παράγουν την παραμικρή θερμότητα με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να έχει όλα τις θρεπτικές ουσίες και τα αρώματα του, κάνοντας τον καφέ πιο αρωματικό και απολαυστικό από ποτέ. Όλοι οι μύλοι διαθέτουν και μοχλό ρύθμισης της λεπτότητας του τελικού προϊόντος ώστε να είμαστε σίγουροι ότι ο αλεσμένος καφές μας ικανοποιεί από όλες τις απόψεις: λεπτοκομμένος ή χοντροκομμένος.
Ιδανικό για την άλεση και κοπή καφέ espresso αλλά και φίλτρου στην καφετέρια, στα καφεκοπτεία, στο αρτοποιείο, στο ξενοδοχείο, σε όλα γενικά τα καταστήματα μαζικής εστίασης αλλά στο σπίτι.
Η εμφάνισή τους συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο και ταιριάζει σχεδόν σε κάθε επαγγελματικό χώρο αλλά και σε κάθε σπίτι. Αγοράζοντας έναν μύλο Hawos δεν παίρνετε απλά ένα εργαλείο δουλειάς αλλά και ένα μηχάνημα που ομορφαίνει τον χώρο σας. Απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και παραδίδονται με 2 έτη εγγύηση και τουλάχιστον 10 έτη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε και να δοκιμάσετε τους μύλους μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Τηλ: 211 70 58 321

Φαξ: 211 74 06 171

E-mail: info@axiatech.gr

Μύλοι Άλεσης

Δείτε τα διαθέσιμα μοντέλα:
MolereEasy
NovumBilly 100
Billy 200Mill 1
Mill 2Oktagon 1
Oktagon 2Queen 1
Queen 2Faribon 600

Με την εγγύηση της Hawos !

Η εταιρεία Hawos ειδικεύεται στην κατασκευή μύλων άλεσης για οικιακή χρήση από το 1977.