• μυλοι αλεσης

Novum

μυλοι αλεσηςΜε τη δοκιμασμένη τεχνολογία της Hawos, και σε συνδυασμό με έναν σύγχρονο, εντυπωσιακό σχεδιασμό, ο μύλος άλεσης Novum εισάγει ένα νέο επίπεδο καινοτομίας στην οικιακή άλεση. Ένα ανθεκτικό, υψηλής ποιότητας πλαστικό περίβλημα διαθέσιμο σε μια ποικιλία ελκυστικών χρωμάτων δίνει στον Novum μία ξεχωριστή εικόνα και η ειδική σχεδίασή του το κάνει πολύ εύκολο στην χρήση. Μπορούμε να έχουμε πολύ ωραίο, αφράτο σιτάρι και αλεύρι πολύ εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας τον Novum.
Ο μύλος αυτός είναι ανθεκτικός στους κραδασμούς, για πολλά χρόνια αξιόπιστης καθημερινής χρήσης, με στρογγυλεμένη σχεδίαση που ταιριάζει τέλεια στη σύγχρονη κουζίνα. Έτσι έχετε σύγχρονο design και χρώμα απέξω και κορυφαίας τεχνολογίας εξαρτήματα άλεσης από μέσα. Η στρογγυλή σχεδίασή του το κάνει εύκολο στον καθαρισμό και τα υλικά κατασκευής του εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Έχει αρκετά διαφορετικά στοιχεία που τον κάνουν καλύτερο από άλλους μύλους άλεσης: διαθέτει 5 πόδια και όχι 4, ώστε να εξασφαλίζει μεγαλύτερη σταθερότητα. Διαθέτει ακόμα ένα μικρό παράθυρο στο πάνω μέρος που δίνει την δυνατότητα να βλέπουμε μέσα και να υπολογίζουμε πόσο ακόμα προϊόν υπάρχει για άλεσμα, χωρίς να χρειάζεται να σταματήσουμε τον μύλο. Βγαίνει σε 6 διαφορετικά χρώματα για να καλύψει όλες τις προτιμήσεις.

Μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι:

Γενική κατασκευή: ο Novum είναι κατασκευασμένος από ελαστικό υλικό, που εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλούς θορύβους κατά την διάρκεια λειτουργίας. Μπορεί να δεχτεί ένα μπολ συλλογής του αλευριού ύψους μέχρι 16cm (ένα μπολ περιλαμβάνεται). Αποτελείται από πολύ λίγα μέρη και αυτό κάνε την αποσυναρμολόγησή του και την συναρμολόγησή του ιδιαίτερα εύκολη διαδικασία και αυτό διευκολύνει και στην διαδικασία του καθαρισμού, που γίνεται χωρίς την χρήση εργαλείων.

Μυλόπετρες: ο Novum διαθέτει πολύ σκληρές κεραμικές μυλόπετρες από κορούνδιο, ιδιαίτερα μεγάλες για το μέγεθός του (διάμετρος: 100mm).

Κινητήρας: στιβαρός βιομηχανικός κινητήρας, με διακόπτη ασφαλείας και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζει υψηλή απόδοση και ασφάλεια. Και επειδή ο Novum παράγει ελάχιστη θερμότητα, το σιτάρι δεν «καίγεται» κατά τη διάρκεια της άλεσης, με αποτέλεσμα να διατηρεί όλα τη φυσική του γεύση και όλη την θρεπτική αξία.

Ασφάλεια: ο μύλος δεν μπορεί να ξεκινήσει αν η χοάνη είναι ανοιχτή προσφέροντας ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Τιμή: 310 €


Τεχνικά Χαρακτηριστικά

μυλοι αλεσης


Δείτε το βίντεο με τον μύλο άλεσης Novum

Μύλοι άλεσης για καφέ

Οι μύλοι άλεσης είναι ιδανικοί και για την άλεση των κόκκων του καφέ από τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Χρησιμοποιείστε τους επαγγελματικούς ή οικιακούς μύλους Hawos για να αλέσετε τους κόκκους και να έχετε ανά πάσα στιγμή φρεσκοκομμένο καφέ. Είτε έχετε μαγαζί μαζικής εστίασης είτε αλέθετε τον καφέ στο σπίτι, οι μύλοι προσφέρονται για να κάνουν την δουλειά σας πιο γρήγορα, πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά. Οι μυλόπετρες που χρησιμοποιούνται δεν παράγουν την παραμικρή θερμότητα με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να έχει όλα τις θρεπτικές ουσίες και τα αρώματα του, κάνοντας τον καφέ πιο αρωματικό και απολαυστικό από ποτέ. Όλοι οι μύλοι διαθέτουν και μοχλό ρύθμισης της λεπτότητας του τελικού προϊόντος ώστε να είμαστε σίγουροι ότι ο αλεσμένος καφές μας ικανοποιεί από όλες τις απόψεις: λεπτοκομμένος ή χοντροκομμένος.
Ιδανικό για την άλεση και κοπή καφέ espresso αλλά και φίλτρου στην καφετέρια, στα καφεκοπτεία, στο αρτοποιείο, στο ξενοδοχείο, σε όλα γενικά τα καταστήματα μαζικής εστίασης αλλά στο σπίτι.
Η εμφάνισή τους συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο και ταιριάζει σχεδόν σε κάθε επαγγελματικό χώρο αλλά και σε κάθε σπίτι. Αγοράζοντας έναν μύλο Hawos δεν παίρνετε απλά ένα εργαλείο δουλειάς αλλά και ένα μηχάνημα που ομορφαίνει τον χώρο σας. Απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και παραδίδονται με 2 έτη εγγύηση και τουλάχιστον 10 έτη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε και να δοκιμάσετε τους μύλους μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Τηλ: 211 70 58 321

Φαξ: 211 74 06 171

E-mail: info@axiatech.gr

Μύλοι Άλεσης

Δείτε τα διαθέσιμα μοντέλα:
MolereEasy
NovumBilly 100
Billy 200Mill 1
Mill 2Oktagon 1
Oktagon 2Queen 1
Queen 2Faribon 600

Με την εγγύηση της Hawos !

Η εταιρεία Hawos ειδικεύεται στην κατασκευή μύλων άλεσης για οικιακή χρήση από το 1977.