• μυλοι αλεσης

Easy

μυλοι αλεσηςΜε διαστάσεις που δεν ξεπερνούν τα 15 x 15 cm και εύκολη χρήση, όπως λέει και το όνομά του, είναι από τους πιο διαδεδομένους μύλους άλεσης επειδή, παρότι μικρός, οι επιδόσεις του είναι μεγάλες. Ο χειρισμός του απαιτεί την χρήση του ενός χεριού. Απλά ξεκινάμε τον μύλο και ρυθμίζουμε, με την βοήθεια ενός μοχλού, πόσο λεπτό θέλουμε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Ο υψηλής απόδοσης βιομηχανικός κινητήρας των 360W, μεταφέρει την δύναμή του στον μηχανισμό άλεσης, που είναι κατασκευασμένος από εξαιρετικά ανθεκτικό κεραμικό κορούνδιο, και είναι αρκετά δυνατός ακόμα και αν χρειαστεί να αλέσουμε πιο σκληρούς κόκκους. Σε συνδυασμό με την εξωτερική κατασκευή του από ξύλο οξιάς, εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής, εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα και όμορφη παρουσίαση.

Τιμή: 310 €


Τεχνικά Χαρακτηριστικά

μυλοι αλεσης


Τρισδιάστατη απεικόνιση του μύλου άλεσης Easy

Get Adobe Flash player

Δείτε το βίντεο με τον μύλο άλεσης Easy

Μύλοι άλεσης για καφέ

Οι μύλοι άλεσης είναι ιδανικοί και για την άλεση των κόκκων του καφέ από τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Χρησιμοποιείστε τους επαγγελματικούς ή οικιακούς μύλους Hawos για να αλέσετε τους κόκκους και να έχετε ανά πάσα στιγμή φρεσκοκομμένο καφέ. Είτε έχετε μαγαζί μαζικής εστίασης είτε αλέθετε τον καφέ στο σπίτι, οι μύλοι προσφέρονται για να κάνουν την δουλειά σας πιο γρήγορα, πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά. Οι μυλόπετρες που χρησιμοποιούνται δεν παράγουν την παραμικρή θερμότητα με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να έχει όλα τις θρεπτικές ουσίες και τα αρώματα του, κάνοντας τον καφέ πιο αρωματικό και απολαυστικό από ποτέ. Όλοι οι μύλοι διαθέτουν και μοχλό ρύθμισης της λεπτότητας του τελικού προϊόντος ώστε να είμαστε σίγουροι ότι ο αλεσμένος καφές μας ικανοποιεί από όλες τις απόψεις: λεπτοκομμένος ή χοντροκομμένος.
Ιδανικό για την άλεση και κοπή καφέ espresso αλλά και φίλτρου στην καφετέρια, στα καφεκοπτεία, στο αρτοποιείο, στο ξενοδοχείο, σε όλα γενικά τα καταστήματα μαζικής εστίασης αλλά στο σπίτι.
Η εμφάνισή τους συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο και ταιριάζει σχεδόν σε κάθε επαγγελματικό χώρο αλλά και σε κάθε σπίτι. Αγοράζοντας έναν μύλο Hawos δεν παίρνετε απλά ένα εργαλείο δουλειάς αλλά και ένα μηχάνημα που ομορφαίνει τον χώρο σας. Απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και παραδίδονται με 2 έτη εγγύηση και τουλάχιστον 10 έτη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε και να δοκιμάσετε τους μύλους μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Τηλ: 211 70 58 321

Φαξ: 211 74 06 171

E-mail: info@axiatech.gr

Μύλοι Άλεσης

Δείτε τα διαθέσιμα μοντέλα:
MolereEasy
NovumBilly 100
Billy 200Mill 1
Mill 2Oktagon 1
Oktagon 2Queen 1
Queen 2Faribon 600

Με την εγγύηση της Hawos !

Η εταιρεία Hawos ειδικεύεται στην κατασκευή μύλων άλεσης για οικιακή χρήση από το 1977.