• μυλοι αλεσης

Oktini

μυλοι αλεσηςΈνας δυνατός βιομηχανικός κινητήρας εξασφαλίζει ότι ο μύλος άλεσης Oktini θα λειτουργεί αθόρυβα και δυνατά ακόμα και σε συνθήκες υψηλών απαιτήσεων. Οι μυλόπετρες είναι κατασκευασμένες από κορούνδιο με κεραμική επίστρωση και «ψημένες» σε τέτοιο βαθμό ώστε η επιφάνειά τους να είναι πάρα πολύ σκληρή. Η κατασκευή των μυλόπετρων είναι τέτοια που δίνουν την δυνατότητα να γίνει το άλεσμα στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Επειδή μερικές συνταγές απαιτούν λεπτό-αλεσμένο αλεύρι, ενώ άλλες απαιτούν πιο χοντροκομμένα υλικά, χρησιμοποιώντας τον μοχλό ρύθμισης που διαθέτει ο μύλος, μπορούμε να διαλέξουμε τον ακριβή βαθμό λεπτότητας με ένα μόνο άγγιγμα του μοχλού. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον Oktini για να αλέσουμε όλα τα είδη των σιτηρών όπως: ρύζι, αμάραντος, δίκοκκο σιτάρι (emmer), σιτάρι, όλυρα, σιτηρό kamut, κεχρί, καλαμπόκι, ακόμα και τα φασόλια σόγιας.

Τιμή: 450 €


Τεχνικά Χαρακτηριστικά

μυλοι αλεσης


Τρισδιάστατη απεικόνιση του μύλου άλεσης Oktini

Get Adobe Flash player

Δείτε το βίντεο με τον μύλο άλεσης Oktini

Μύλοι άλεσης για καφέ

Οι μύλοι άλεσης είναι ιδανικοί και για την άλεση των κόκκων του καφέ από τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Χρησιμοποιείστε τους επαγγελματικούς ή οικιακούς μύλους Hawos για να αλέσετε τους κόκκους και να έχετε ανά πάσα στιγμή φρεσκοκομμένο καφέ. Είτε έχετε μαγαζί μαζικής εστίασης είτε αλέθετε τον καφέ στο σπίτι, οι μύλοι προσφέρονται για να κάνουν την δουλειά σας πιο γρήγορα, πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά. Οι μυλόπετρες που χρησιμοποιούνται δεν παράγουν την παραμικρή θερμότητα με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να έχει όλα τις θρεπτικές ουσίες και τα αρώματα του, κάνοντας τον καφέ πιο αρωματικό και απολαυστικό από ποτέ. Όλοι οι μύλοι διαθέτουν και μοχλό ρύθμισης της λεπτότητας του τελικού προϊόντος ώστε να είμαστε σίγουροι ότι ο αλεσμένος καφές μας ικανοποιεί από όλες τις απόψεις: λεπτοκομμένος ή χοντροκομμένος.
Ιδανικό για την άλεση και κοπή καφέ espresso αλλά και φίλτρου στην καφετέρια, στα καφεκοπτεία, στο αρτοποιείο, στο ξενοδοχείο, σε όλα γενικά τα καταστήματα μαζικής εστίασης αλλά στο σπίτι.
Η εμφάνισή τους συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο και ταιριάζει σχεδόν σε κάθε επαγγελματικό χώρο αλλά και σε κάθε σπίτι. Αγοράζοντας έναν μύλο Hawos δεν παίρνετε απλά ένα εργαλείο δουλειάς αλλά και ένα μηχάνημα που ομορφαίνει τον χώρο σας. Απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και παραδίδονται με 2 έτη εγγύηση και τουλάχιστον 10 έτη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε και να δοκιμάσετε τους μύλους μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Τηλ: 211 70 58 321

Φαξ: 211 74 06 171

E-mail: info@axiatech.gr

Μύλοι Άλεσης

Δείτε τα διαθέσιμα μοντέλα:
MolereEasy
OktiniNovum
Billy 100Billy 200
Mill 1Mill 2
Oktagon 1Oktagon 2
Queen 1Queen 2
Faribon 600

Με την εγγύηση της Hawos !

Η εταιρεία Hawos ειδικεύεται στην κατασκευή μύλων άλεσης για οικιακή χρήση από το 1977.